Werken doen we samen!

Hier vind u onze laatste updates en nieuws

Nieuws


Terug naar overzicht

08-10-2016

Nieuwe pagina's ( Fixed price opdrachten , Certificaten , Schoonmaak & Schrob faciliteiten , U zoekt Ambitieuze productiemedewerkers )

Wij bij BARTOSZ-DO zitten nooit stil en proberen ten alle tijden onze dienstverlening en de bijhorende informatie op een hoog peil te houden.

Wij informeren graag onze huidige klanten en toekomstige nieuwe klanten naar de nieuwe mogelijkheden waar wij bij BARTOSZ-DO over beschikken of gaan beschikken.

Zodoende is er een pagina toegevoegd onder "Over BARTOSZ-DO" met de naam CERTIFICATEN.
Hier word op een later tijdstip al onze huidige certificaten toegevoegd met bijhorende bewijzen dat het ook daadwerkelijk behaald is.

Er is ook onder andere een nieuwe pagina toegevoegd onder "ONZE DIENSTEN" met de naam Fixed price opdrachten.
Dit heeft alles te maken met de dienstverlening zoals BARTOSZ-DO die op dit moment uitvoert. Het is ook ter verduidelijking van onze dienstverlening die wij graag aan alle huidige en toekomstige klanten kunnen en willen aanbieden.

De bedrijven die BARTOSZ-DO betrekken bij haar werkzaamheden maken al gebruik van de Fixed price opdrachten. Niet alleen is deze informatie ook bedoeld voor bedrijven die al diensten bij BARTOSZ-DO afnemen maar ook voor bedrijven die weinig of geen idee hebben wat BARTOSZ-DO haar zou kunnen aanbieden.

Ten alle tijden zoals al eerder vermeld proberen wij al onze dienstverlening tot in de puntjes te verbeteren. Een jong bedrijf die ook graag innovatief wil zijn in deze sterk groeiende markt met heel veel markt spelers. Wij zijn geen 13 in 1 dozijn bedrijf. Bij ons telt een goede relatie met de klant en vooral betrokkenheid en praktijkkennis de belangrijkste rollen van onze dienstverlening.
Altijd meedenkend en vooral betrokken bij uw werkzaamheden.

Wij zijn BARTOSZ-DO de onbetwiste "value added services" & laad & los specialist!.Terug naar overzichtOpbellen
E-mail
Info